U potrazi ste za WinOLS treningom? Na pravom ste mjestu!

Savladajte osnovne i napredne tehnike rada WinOLS softvera i podignite Vaše poslovanje na novi nivo. 

WinOLS software

Što je WinOLS?

WinOLS je otvoreni uređivač kompanije EVC, namijenjen prvenstveno za obradu “dumpova” iz ECU-a. Međutim, njegove mogućnosti nisu ograničene, te se može doslovno koristiti za bilo koji tip sadržaja.

Što je WinOLS

WinOLS je posebna aplikacija dizajnirana za izmjenu sadržaja memorije upravljačkih jedinica motora (ECU).

Ovaj software olakšava proces pronalaženja i identifikacije mapa unutar ECU-a, omogućujući korisnicima označavanje, vizualizaciju i modificiranje prema njihovim zahtjevima.

Funkcionalnost WinOLS-a proširuje se na korištenje različitih alata za učinkovito uređivanje tih mapa.

Upravljanje projektima

U WinOLS-u, svi podaci i mape organizirani su i pohranjeni unutar projektne datoteke. Ove datoteke prikupljaju detalje dobivene tijekom manipulacije  upravljačem.

Korisnici imaju fleksibilnost uključivanja dodatnih informacija poput imena kupca, brojeva vozila i datoteka s slikama.

Izmjene napravljene na mapama mogu se spremiti kao zasebne verzije. Moguće je očuvati do 200 verzija originalne datoteke za buduće referencije.

Interfejs i praćenje projekata

Aplikacija pruža korisnički prijateljsko sučelje koje prikazuje popis svih modificiranih projekata.

Ovaj popis može se jednostavno filtrirati i sortirati, olakšavajući proces pronalaženja prethodno izmijenjenog projekta.

Ova značajka osigurava učinkovito praćenje projekata, poboljšavajući ukupnu upotrebljivost i dostupnost WinOLS-a za korisnike koji se bave izmjenom memorije ECU-a.

WinOLS trening

O WinOLS treningu

Pridružite se desetinama zadovoljnih polaznika našeg treninga i savladajte osnovne i napredne tehnike WinOLS.

Što je WinOLS trening?

WinOLS trening je specijalizirana višednevna obuka u on-site ili online okruženju koja svim zainteresiranim pruža obrazovanje u domenu osnovnih i naprednih tehnika rada u WinOLS software.

Msolutions d.o.o. je certificirani EVC electronic edukator za WinOLS software, kao i ovlašteni distributer WinOLS licenci.

Naše certificirano, profesionalno i ljubazno osoblje pomoći će Vam da savladate sve neophodne aspekte WinOLS software i ostvarite Vaše poslovne ciljeve.

Lista certificiranih EVC.de edukatora

Što sve trening obuhvaća?

Praviilno korištenje i mogućnosti WinOLS software

Logika funkcija sistema unutra ECU

Različiti pristupi pronalaženja mapa, 2D i 3D grafičkih prikaza

Kreiranje projekata i baze podataka

Razlike i sličnosti između vrsta ECU (Bosch, Siemens, Delphi, Marelli, Denso i dr.)

Klasifikacija mapa, kreiranje “Mappacka”, duplikacija projekata, ostale funkcionalnosti

WinOLS Trening

Vrste treninga

Svim zainteresiranih polaznicima MSolutions nudi dvije vrste treninga Standardni i Napredni, kao i dva oblika prisustva On-site i Online.

Standardni trening
Obuka pravilnog korištenja WinOLS programa

On site: 2 dana po 7h   /   Online: 4 dana po 3h

Trening uključuje:
Napredni trening
Standardni + paket obuke za tuning / sistematska gašenja

On site: 3 dana po 7h   /   Online: 6 dana po 3h

Trening uključuje:

Zanima Vas cijena, trebate više informacija ili želite započeti obuku?

WinOLS Trening

Kome je trening namjenjen

Polaznike naših treninga dijelimo u četiri kategorije kreirane na bazi njihovog iskustva, teorijskog znanja o ECU, kao i nivou poznavanja rada u WinOLS software

Početnicima

Svim zainteresiranim koji žele započeti rad na kalibraciji motora, ali ne znaju odakle početi i kako. Sa standardnim Msolutions treningom osim samog rada u WinOLS programu polaznici dobijaju i opće teorijsko znanje o funkcioniranju rada ECU-a, te njegovom povezanošžu sa motorom.

Entusijastima

Korisnicima alata koji samostalno čitaju i pišu software u ECU, ili su iskusni u radu sa automobilima, te žele naučiti programerski aspekt. Bez obzira da li su Master ili Slave korisnici, kao i Mehaničari ili Autoelektričari, trening će biti prilagođen polaznikovom stepenu znanja.

Naprednim

Iskusnim korisnicima koji već programiraju fileove kroz razne programe ili file servise, te imaju iskustvo sa samim radom kroz takve modifikacije i poznaju krajnji rezultat. Naprednim korisnicima preporučuje se i napredni WinOLS trening kao adekvatan nastavak obrazovanja u domenu ECU-a.

Profesionalcima

Naprednim korisnicima koji samostalno pišu programe ili prave fileove za druge korisnike u vidu mreže korisnika sa samostalnim alatima i koriste napredne diagnostike za logovanje podataka motora. Profesionalnim korisnicima preporučuje se individualno prilagođen trening kreiran prema njihovim specifičnim potrebama.

WinOLS trening

Uvjeti

S ciljem efektivnog i kvalitetnog savladavanje osnovnih i naprednih tehnika ukljuenih u trening potencijalni polaznici moraju ispunjavati sljedeća tri uvjeta

Računalna pismenost

Kako biste što kvalitetnije i efektivnije savladali tehnike koje trening uključuje, neophodna je prethodna računalna pismenost.

Bez navedene trening će biti otežan imajući u vidu kompleksnost samog WinOLS software.

Računalo

Pohađanje treninga, kako u online tako i u on-site okruženju, zahtjeva posjedovanje adekvatnog računala i miša.

Potrebne karakteristike računala:
Windows 10 64-bit, 2ghz processor, SSD.

WinOLS5 licenca
WinOLS5 licenca

Posljednji uvjet za pohađanje WinOLS treninga je posjedovanje licenciranog software WinOLS5.

Ukoliko ne posjedujete licencu, istu možete kupiti ovdje. 

Aktivacija se sprovodi po zaprimanju uplate.

Naručite Vašu WinOLS licencu

MSolutions d.o.o. ovlašteni je distrubuter WinOLS5 licenci proizvođača EVC electronic. 

Vašu licencu možete kupiti pozivom na kontakt telefon ili slanjem e-mail zahtjeva.

Predavač

Mario Budimir

certificirani WinOLS edukator

Vaš trener i predavač certificirani je EVC electronic edukator sa više od 10 godina iskustva u području automobilske elektronije, softverskog inženjeringa i dijagnostike.

Nastanjen u Žepču (Bosna i Hercegovina) nudi Vam on-site i online obuku u domenu WinOLS software.

Polaznici

Riječi naših zadovoljnih polaznika

Pročitajte što neki od naših polaznika kažu o svojim iskustvima na treningu.

5/5
Razvija inovativne načine kako bi temeljito podijelio svoje znanje, posvećujući pažnju svakom pojedinom detalju. Njegova posvećenost pravilnom obrazovanju nadmašila je moja očekivanja, pružajući mi dublje razumijevanje gradiva.
Mladen Mitrović
Chiptuning Banja Luka, BiH
5/5
Svima bih toplo preporučio Maria za ovakav tip treninga. Njegova izuzetna pomoć bila je ključna; bio je strpljiv i uložio trud da mi sve objasni na način koji mi najbolje odgovara, što je ubrzalo moje razumijevanje. Osim specifičnog treninga za WinOLS, stekao sam i široko znanje koje i danas primjenjujem u svakodnevnom radu. Još jednom, veliko hvala za preneseno znanje i iskrene preporuke!
Ivan Kordić
Elt, Ruma, Srbija

Zakažite Vaš besplatni intro sat već danas. Čekamo Vas!

Ukoliko ste zainteresirani za pohađanje WinOLS treninga, zanima Vas cijena ili želite dobiti više informacija zakažite besplatni intro sat ili nas kontaktirajte direktno.

FAQ

Često postavljana pitanja

U FAQ sekciji pronaći ćete odgovore na pitanja koja svakodnevno dobijamo od zainteresovanih polaznika.

Ukoliko ne pronađete odgovor na Vaše, budite slobodni da nas kontaktirate.

Što ću naučiti ako se prijavim na WinOLS CT-trening?

Usvojit ćete pravilno korištenje programa, razumjeti njegove osnovne funkcije, logiku rada ECU-a, te stvoriti osnovu za daljnji razvoj i učenje.

Što mi je potrebno da bih se prijavio na trening?

Potrebno je posjedovanje registrirane i ažurirane verzije programa WinOLS5 (ako je nemate, lako ju možete nabaviti putem nas), kao i posjedovanje laptopa/računala. 

Koristim „crack“ verziju WinOLS programa, ali htio bih se prijaviti na trening?

Za trening je potrebno imati originalnu verziju programa, kako bi se izbjeglo kršenje autorskih prava. Također, originalna verzija pruža nove i poboljšane mogućnosti.

Koja vrsta treninga je najbolja za mene?

Trening A obuhvaća 2 dana po 7 sati i uključuje obrađivanje logike i funkcija ECU-a, funkcionalnost WinOLS5, pravilno korištenje, identifikaciju mapa, faktorsku kalkulaciju, te stvaranje mappacka i baze podataka.

Trening B proširuje Trening A na 3 dana po 7 sati, uključujući kompletnu obuku iz Treninga A, te dodatni dan posvećen primjeru Chiptuninga na sustavu EDC17 Diesel (ili drugim temama prema unaprijed dogovorenim uvjetima).

Da li je u trening uključena obuka za isklučivanje DTC-a, EGR-a I DPF-a?

Da, Preporučujemo Trening B, a treći dan može biti posvećen isključivo tome.

Da li nudite online trening?

Da, svi treninzi se mogu odraditi i online preko Zoom aplikacije (potrebno
dodatno imati kameru, mikrofon, slušalice).

Koristim „File servis“ već neko vrijeme i imam „Master“ uređaj za čitanje i pisanje sadržaja ECU-a. Kako imam veću kolekciju datoteka koje dobro funkcioniraju, želim znati, kada se pojavi sličan ili isti automobil s istim motorom i ECU-om, je li moguće kopirati modifikacije na novi automobil?

Da, preporučujemo Trening B, a treći dan može biti posvećen tome.

Koristim usluge "File servisa" ili Tunera već neko vrijeme i imam samo "SLAVE" uređaj. Želim se osamostaliti i raditi sam. Je li ovaj trening prikladan za mene?

Prvo, kao SLAVE korisnik, dosadašnji fileovi koje posjedujete su potpuno beskorisni, budući da se ne mogu otključati bez vašeg Mastera. WinOLS trening će vam pružiti dublje razumijevanje i osnovne vještine, no važno je naglasiti da je samostalno raditi zahtjevan proces koji zahtijeva vrijeme. Početak bez postojeće baze može biti spor i zahtijevati napor. Slobodno se javite za besplatan razgovor kako bismo vidjeli kako vam možemo pomoći.

Besplatan sat

Želite saznati cijenu, dobiti više informacija ili zakazati trening?

Pridružite nam se na besplatnom intro razgovoru sa Vašim budućim predavačem i dobijte najpouzdanije informacije iz prve ruke.

Kontakt

Kontaktirajte nas za Više informacija

Stojimo na raspolaganju za sve Vaše upite, sugestije, primjedbe i pohvale. Radujemo se razgovoru s Vama.

Telefon

Pozovite naš kontakt telefon, radujemo se Vašem pozivu.

+387 63 468 568

E-mail

Kontaktirajte nas putem e-maila. Ažurni smo i odgovaramo jako brzo.

info@msolutions.ba

Quick chat

Razgovarajte s nama direktno u vašem web pregledniku.

Aktivirajte u donjem desnom kutu

Savladajte tehnike korištenja WinOLS5. Pridružite se treningu!